Salla Universale

Me dt.15.10.2010 ne diskoteken ''KATANA'' do te kendoje Labinot Tahiri - Labi ,

 
   
  31.05.2007  
   
 

Tryeza e Rrumbullaket ''Kosova pas Statusit'' me temat: ''Shuarja e TMK-se dhe ''Decentralizimi''

 

 

 

Shume shpejt ne KATANA do te hapet POLIGONI SHENJTARIS

linku për:

Qendra Rekreative Trajnuese ''KATANA'' ne hapsiren te cilen e posedon ka bere te mundeshme qe Klientet e Saj te kene ne dispozicion shfrytezimin e fushes se futbolli, fitnesin, saunat, solariumet, masazhen, restorantin ekskluziv,biliardo, ping pong, pikado gjithashtu edhe organizatat e ndryshme, organet komunale dhe shteterore mund te perdorin sallen e konferencave, sallen e ligjeratave, dhe se shpejti edhe shume aktivitete tjera interesante per rinin e Kosoves.

©  

2007 - VJ
All Rights Reserved

www.wdgsecurity.com